Info for virksomheder

Leje af mandskab

Med en vikarløsning fra TMN Crew, får du adgang til en professionel arbejdsstyrke, og får mulighed for hurtigt og effektivt at tilpasse kapacitet og kompetencer, uden at hæve de faste omkostninger og binde likviditet i driften. Dette giver din virksomhed en konkurrencemæssig fordel, og du kan disponere effektivt og står aldrig med uudnyttet kapacitet.
Faktisk viser europæiske undersøgelser, at der er en klar sammenhæng mellem brugen af vikarer og virksomhedens vækst.

Rekruttering

Det kræver omfattende ressourcer at ansætte nye medarbejdere, tid og kræfter der måske kunne bruges mere effektivt. Med vores indgående kendskab til branchen og vores store netværk, sikre vi også en høj kvalitet når du har brug for en ny medarbejder. Vi tilbyder både direkte rekrutteringer men også den mere fleksible try & hire løsning.

Leje af værktøj

Med vores ”tools” koncept har du mulighed for at leje værktøjspakker, der er sammensat, så de kan løse de fleste opgaver. Pakkerne er delt ind basispakker med det mest nødvendige og store pakker som er en opgradering af basispakken med alt hvad der skal være. Udover pakkerne har vi også mindre materiel såsom jordlopper, laserudstyr, maskintrailere mm. Læs mere om vores ”tools” koncept her eller download vores tools brochure

 

Der er lukket for kommentarer.