Straigth Wall Carport i Tåstrup

Her er det en familie fra Tåstrup, der bor i et Lind og Risør hus fra starten af 00`erne. Vi har sat en Mount Carport op i designet Straight med indbyggede spots i spærende. Familien ønskede en 100% vedligeholdelsesfri løsning, der samtidigt kunne komplimentere Deres smukke hjem.

Alle vores designs kan også fås i en Mount udgave. Her monteres carporten på husmuren, eller direkte på udhænget. Dette er typisk en mindre pladskrævende løsning, som også har den fordel at den kan placeres, så man kan komme tørskoet fra bilen ind i huset.
Her har man valgt den traditionelle carport Straight, som med sit enkle og skrånende design, har en arkitektonisk lethed, som gør den til et stilrent og neutralt valg, der passer flot til de fleste omgivelser og arkitektur. Straight laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne.

Curve Carport København S

Her er vi ved en smuk nybygget murermestervilla i Københaven S. Familien har valgt en Curve carport men skur. Curve carporten passer utroligt godt til deres nye hus og den grå komposit på skuret står i flot kontrast til husets hvidpudsede facade. Den grå komposit er vedligeholdelsesfri så man skal ikke tænke på at man om nogle år skal ud og behandle beklædningen med maling. Komposit er en kombination af træ og plast, der fås i flere farver. Det ligner naturtræ men kræver ikke samme vedligeholdelse, Komposit er i øvrigt meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr.  Derudover har familien har valgt et 10mm bronzetag som giver carporten et ekstra eksklusivt udtryk.

Curve er en stilren carport med flot buet tag, som med sit let buede klassiske design en af vores mest populære carporte. Det klassiske look gør Curve til et sikkert valg, der passer flot til omgivelser og arkitektur alle steder. Curve laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne

Curve med skur på siden Amager

Her er vi ved et ny bygget hus på Amager. Familien har valgt en Curve carport men skur på siden. Curve carporten passer utroligt godt til deres nye hus sammen med den grå komposit som er på skuret. Vores komposit er vedligeholdelsesfri så man skal ikke tænke på at man om nogle år skal ud og behandle beklædningen med maling.  Familien her har valgt et 10mm bronzetag der er utrolig flot og passer rigtig godt med de buet spær som især passer godt til huse med samme udtryk.

Curve er en stilren carport med flot buet tag, som med sit let buede klassiske design en af vores mest populære carporte. Det klassiske look gør Curve til et sikkert valg, der passer flot til omgivelser og arkitektur alle steder. Curve laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne

Rise i Gentofte

Her er vi ved et klyngehus byggeri i Gentofte, man oprindelig valgt at dele en dobbelt Rise carport, med en let inddeling på midten, mellem de to familier, men da familien til venstre, skulle have bil nr. 2, valgte de at få bygget en ekstra sektion på. Familierne valgte en Rise model, da den med sit spidse saddeltag, passe arkitektonisk godt til resten byggeriet i kvarteret, som beklædning er der valgt en vedligeholdelsesfri koksgrå komposit.

Den klassiske carport Rise, med et elegant saddeltag, er med sit klassiske spidse design og sit karakteriske look, et sikkert valg, der især passer flot til huse med samme udtryk. Rise laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne.

Mount og hegn i Birkerød

Her er det en familie fra Birkerød, der er ved at renovere deres 60ér villa, vi har sat en Mount carport op i designet Straigth med beklædning af koksgrå komposit. Vi har også sat hegn og låge op i samme materialer, hvilket er med til at skabe en rød tråd i renoveringen. familien ønskede en 100% vedligeholdelsesfri løsning, der samtidigt kunne komplimentere deres visioner og drømme for renoveringen af deres hjem. udover carport og hegn har vi i samarbejde med Dansk Havedesign, hjulpet familien med at få etableret belægning og bede i deres indkørsel og forhave.

Alle vores designs kan også fås i en Mount udgave. Her monteres carporten på husmuren, eller direkte på udhænget. Dette er typisk en mindre plads krævende løsning, som også har den fordel at den kan placeres, så man kan komme tørskoet fra bilen ind i huset
her har man valgt den traditionelle carport Straigth, som med sit enkle og skrånende design, har en arkitektonisk lethed, som gør den til et stilrent og neutralt valg, der passer flot til de fleste omgivelser og arkitektur. Straigth laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne.