I vores entreprise afdeling påtager vi os en bred vifte af opgaver, i både under og totalentrepriser, Vi er autoriseret kloakmester, og laver alt inden for kloak ,beton og anlægsarbejde.

Hvorfor os?


VI ER PASSIONEREDE....

Vores dedikerede medarbejdere lever og ånder for høj faglighed og kvalitet. De står klar til at servicere Dig, og de stopper ikke før du er tilfreds. Dit byggeri er altid første prioritet, fra skitse til færdigt produkt. 


VI ER TIL AT REGNE MED....

En aftale er en aftale, og vi sætter en ære i, at levere det vi lover. Vi leverer altid til tiden,og vi ved at det betyder alt for dig, at byggeriet går smidigt og problemfrit, og at du får det bedste resultat muligt.


MAN KAN ALTID BLIVE BEDRE....

Vores mantra er, at man altid kan blive bedre. Det er vigtigt for os at levere en fejlfri service - og vi mener for at opnå det, må vi hele tiden stræbe efter at blive bedre.

Hvem er vi?

TMN Crew`s entreprise afdeling er autoriseret kloakmester, og har igennem de sidste mange år udført både større og mindre kloakopgaver, i enten hoved eller fagentrepriser, og vi blandt meget andet inden for kloak, specialiseret sig inden for giftfri rottebekæmpelse i kloakkerne, vi levere monterer og servicerer rottespærrer og mekaniske kloakrottefælder, til giftfri bekæmpelse af rotter i kloakkerne. Vi udføre også både større og mindre jord eller anlægsopgaver, i enten hoved eller fagentreprise, og med  vores bredde maskinpark, som er udstyret med 2d eller 3d GpS maskinstyring, kan vi løse de fleste opgaver. Vi har Gravemaskiner i alle størrelser, samt dozerer, gummigede, dumpere osv.

 

Hold fokus på opgaven - Lej dig til kompetencerne

Samarbejdspartnere

Client
Client
Client
Client