TMN Crew servicerer bygge, anlægs og transportbranchen med dygtigt og kvalificeret mandskab. Vores anlægsafdeling har nogle af landets dygtigste  maskinførere, rørlæggere, håndfolk og anlægsgartnere Bygafdelingen leverer effektive tømre, mure, elektrikere, malere og vvs montører. og vores transportafdeling har erfarne chauffører til de fleste typer biler. Vi løser både kortere og længerevarende opgaver for store og små virksomheder samt for det offenlige Udover udlejning af mandskab, tilbyder vi også rekruttering af medarbejdere.

Hvorfor os?


VI ER PASSIONEREDE....

Vores dedikerede medarbejdere lever og ånder for høj faglighed og kvalitet. De står klar til at servicere Dig, og de stopper ikke før du er tilfreds. Dit byggeri er altid første prioritet, fra skitse til færdigt produkt. 


VI ER TIL AT REGNE MED....

En aftale er en aftale, og vi sætter en ære i, at levere det vi lover. Vi leverer altid til tiden,og vi ved at det betyder alt for dig, at byggeriet går smidigt og problemfrit, og at du får det bedste resultat muligt.


MAN KAN ALTID BLIVE BEDRE....

Vores mantra er, at man altid kan blive bedre. Det er vigtigt for os at levere en fejlfri service - og vi mener for at opnå det, må vi hele tiden stræbe efter at blive bedre.

Hvem er vi?

TMN Crew´s Maskabsudlejning servicerer bygge, anlægs og transportbranchen med dygtigt og kvalificeret mandskab. Vores anlægsafdeling har nogle af landets dygtigste  maskinførere, rørlæggere, håndfolk og anlægsgartnere Bygafdelingen leverer effektive tømre, mure, elektrikere, malere og vvs montører. og vores transportafdeling har erfarne chauffører til de fleste typer biler. Vi løser både kortere og længerevarende opgaver for store og små virksomheder samt for det offentlige Udover udlejning af mandskab, tilbyder vi også rekruttering af medarbejdere.

Læs mere…

Hent vores toolsbrochure på dansk
Download our tool-brochure
Hold fokus på opgaven - Lej dig til kompetencerne

Samarbejdspartnere

Client
Client
Client
Client