TMN Crew har et bredt maskinprogram, som vi lejer ud på time eller dags basis med og uden fører. I vores brede anlægsmaskine program finder du alt det nødvendige grej til den moderne entreprenør, bla. gravemaskiner, dumpere, dozere, gummigede, valsetog og diverse småmaskiner. Flere af vores maskiner er udstyret med GPS eller 2d maskinstyring.

I vores grønne maskinprogram finder du bla. traktorer, fræsere, rotorklippere, koste, slagleklippere, robot skråningsklippere samt diverse småmaskiner. Disse lejes også ud på time eller dags basis med og uden fører.

Udover vores maskinprogram lejer vi også værktøjspakker ud. Pakkerne er sammensat så de passer til hver enkelt opgave, og vores kunder bruger dem typisk sammen med indlejede folk, fra vores mandskabsudlejning. Med værktøjspakkerne opnår du hurtig og fleksibel tilgang til det værktøj dit mandskab skal bruge på pladsen. Du sparer tid, og kan koncentrere dig om at løse opgaverne bedst muligt.

Hvorfor os?


VI ER PASSIONEREDE....

Vores dedikerede medarbejdere lever og ånder for høj faglighed og kvalitet. De står klar til at servicere Dig, og de stopper ikke før du er tilfreds. Dit byggeri er altid første prioritet, fra skitse til færdigt produkt. 


VI ER TIL AT REGNE MED....

En aftale er en aftale, og vi sætter en ære i, at levere det vi lover. Vi leverer altid til tiden,og vi ved at det betyder alt for dig, at byggeriet går smidigt og problemfrit, og at du får det bedste resultat muligt.


MAN KAN ALTID BLIVE BEDRE....

Vores mantra er, at man altid kan blive bedre. Det er vigtigt for os at levere en fejlfri service - og vi mener for at opnå det, må vi hele tiden stræbe efter at blive bedre.

Hvem er vi?

TMN Crew har et bredt maskinprogram, som vi lejer ud på time eller dags basis med og uden fører. I vores brede anlægsmaskine program finder du alt det nødvendige grej til den moderne entreprenør, bla. gravemaskiner, dumpere, dozere, gummigede, valsetog og diverse småmaskiner. Flere af vores maskiner er udstyret med GPS eller 2d maskinstyring. I vores grønne maskinprogram finder du bla. traktorer, fræsere, rotorklippere, koste, slagleklippere, robot skråningsklippere samt diverse småmaskiner. Disse lejes også ud på time eller dags basis med og uden fører. Udover vores maskinprogram lejer vi også værktøjspakker ud. Pakkerne er sammensat så de passer til hver enkelt opgave, og vores kunder bruger dem typisk sammen med indlejede folk, fra vores mandskabsudlejning. Med værktøjspakkerne opnår du hurtig og fleksibel tilgang til det værktøj dit mandskab skal bruge på pladsen. Du sparer tid, og kan koncentrere dig om at løse opgaverne bedst muligt.

 

Hent vores udlejningskatalog
Hent vores Lejebetingelser
Hent vores transportpriser
Hold fokus på opgaven - Lej dig til kompetencerne

Samarbejdspartnere

Client
Client
Client
Client